Neem contact op

Bestrating aanleggen

Aanleggen bestrating voor uw tuin

Het is een prachtig gezicht als uw tuin voorzien is van bestrating, terrassen en paden. Daarnaast is het praktisch doordat u vooraf kunt bepalen op welke plekken (zon of schaduw) uw tuinsets komen te staan. En u loopt altijd ‘schoon’ door uw tuin. Bestrating is er in verschillende vormen, maten en kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit klinkers, betonnen tuintegels, gebakken klinkers en keramische tegels. Een terras of pad met tegels aanleggen is zonder hulpmiddelen zwaar werk. Hovenier Berghorst maakt gebruik van een uitgebreid machinepark dat het aanleggen van bestrating makkelijk en vlot laat verlopen.

Werkwijze aanleggen tuinbestrating

We beginnen met het opmeten en op schaal uittekenen van uw bestrating. Vervolgens graven we de grond waar de bestrating komt tot de benodigde diepte af. We brengen een laag straatzand aan en egaliseren het zandbed. Vervolgens leggen wij de tegels of klinkers volgens de tekening nauwkeurig op de juiste plaats. We zagen alle passtukken op maat en leggen ze er in. Als u heeft gekozen voor een voeg tussen de tegels dan vullen we dit met onkruidvrije voeg. 

Dé hovenier voor het aanleggen van bestrating

Hovenier Berghorst is gespecialiseerd in het aanleggen van tuinbestrating. Door ons machinepark zijn wij perfect ingericht voor dit zware en precieze werk. U kunt ons o.a. inschakelen in de regio ’t Harde, Nunspeet, Elburg, Epe, Heerde, Wezep en Oldebroek. Maar ons werkgebied strekt zich verder uit tot Emmeloord, Lelystad, Harderwijk, Almere, Apeldoorn, Deventer en Zwolle. Check hier ons werkgebied.

Wilt u meer informatie of advies over het aanleggen van bestrating, terrassen en paden? Bel ons voor een gratis adviesgesprek.