Neem contact op

Hovenier 't Harde

Hovenier Berghorst

Hovenier Berghorst is opgericht door Patrick Berghorst uit ‘t Harde. Het tuinieren is Patrick met de paplepel ingegoten. Als kind was hij graag buiten en deed van allerlei klusjes in de tuin. Patrick heeft van huis uit geleerd dat hard werken loont en afspraken nagekomen moeten worden. Het is dus geen verrassing dat hij na een aantal jaren in loondienst in 2019 het hoveniersbedrijf Hovenier Berghorst is gestart. Als ondernemer en professioneel hovenier heeft hij de vrijheid om met zijn team zijn ideeën voor tuinaanleg en bestrating in de praktijk te brengen.

Diensten & werkwijze

Hovenier Berghorst is een all-in tuinbedrijf. Wij realiseren uw nieuwe tuin van a tot z. Alles start met een gratis adviesgesprek waarin we elkaar leren kennen en u uw wensen kunt aangeven. Als er een match is dan maken wij voor u een offerte. Na akkoord plannen we samen een startdatum. We meten alles in en bestellen de producten en materialen. Op de afgesproken datum gaan we aan de slag, er is altijd ruimte voor aanpassingen. We beperken de overlast voor de buurt en zorgen voor een nette werkomgeving. Als u tevreden bent over het eindresultaat dan laten we alles netjes achter en kunt u gaan genieten van uw nieuwe tuin!

Hovenier in regio 't Harde

Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in ’t Harde in Gelderland. Veel van onze klanten komen uit Nunspeet, Elburg, Epe, Heerde, Wezep en Oldebroek. Maar ons werkgebied strekt zich uit tot Emmeloord, Lelystad, Harderwijk, Almere, Apeldoorn, Deventer en Zwolle. Dus zoekt u een hovenier met aantrekkelijke tarieven en voorwaarden? Neem gerust contact met ons op.