Neem contact op

Tuinaanleg

Tuinaanleg 't Harde

Heeft u een nieuwe woning gekocht? Of bent u na zoveel jaar toe aan een nieuwe tuin? Hovenier Berghorst uit ’t Harde (dichtbij Nunspeet, Elburg, Epe, Heerde, Wezep en Oldebroek) is expert in tuinaanleg. U kunt bij ons terecht voor o.a. een klassieke tuin, moderne tuin, stadstuin, bostuin, kindvriendelijke tuin, diervriendelijke tuin, ecotuin, Japanse of Oosterse tuin.

Grondwerk & bekabeling

Voordat we beginnen met het aanleggen van uw tuin maken we eerst een tuinontwerp. Na akkoord voor het ontwerp starten we met het aanvoeren en/of afvoeren van grond en zand. Grondwerk is de fundering van uw tuin. Tegelijkertijd worden de benodigde kabels en leidingen ingegraven. De eerste contouren van uw nieuwe tuin worden zichtbaar.

Aanleggen tuin & bestrating

De fundering ligt er. Nu gaan we de tuin verder volgens uw wensen aanleggen. We beginnen met het aanleggen en indelen van de bestrating, beregening, plantvakken, bloembakken en het gazon. Als u heeft gekozen voor een veranda, tuinhuis of overkapping dan plaatsen wij deze ook. En dan de finishing touches; het planten van bomen, struiken en planten. Alles wordt kant en klaar en schoon opgeleverd. U kunt nu genieten van uw nieuwe droomtuin.

Tuinaanleg in de buurt

Zoals u heeft gelezen werken wij in de regio ’t Harde. Het is namelijk praktisch en goedkoper als u een hovenier kiest die bij u in de buurt is gevestigd. Kies dus voor Hovenier Berghorst als u uit de regio Emmeloord, Lelystad, Harderwijk, Almere, Apeldoorn, Deventer of Zwolle komt. Check hier ons werkgebied.

Vraag een gratis adviesgesprek aan.