Neem contact op

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud 't Harde

We leven in een drukke maatschappij en daardoor hebben veel mensen weinig tijd om de tuin te onderhouden. De tuin verloedert en dat resulteert in een lelijke ongezellige tuin. Daarnaast trekt een verwaarloosde tuin ongedierte aan en dat zorgt weer voor overlast. Het is daarom verstandig om het tuinonderhoud periodiek door Hovenier Berghorst uit ’t Harde te laten doen. Wij zijn gespecialiseerd in tuinonderhoud en houden uw tuin het hele jaar ‘gezond’.

Tuinonderhoud voorjaar

Het zonnetje wordt warmer en de temperatuur loopt langzaam op. De vogels beginnen te fluiten, planten lopen uit en de avonden worden langer. U staat op het punt om de tuinmeubelen buiten te zetten. Kortom, tijd voor het tuinonderhoud in het voorjaar. Wij komen op de afgesproken datum bij u langs en doen o.a. de volgende werkzaamheden; snoeien van planten en bomen, beplanting, bemesten, onderhoud aan het gazon, schoonmaken van bestrating, borders opschonen, blad ruimen en advies.

Tuinonderhoud najaar

De dagen worden korter, de avonden killer. De prachtige herfstkleuren kleuren de bosranden en de bladeren gaan vallen. Het is tijd om het tuinonderhoud in het najaar te doen. Op de afgesproken datum doen wij o.a. de volgende werkzaamheden; snoeien van planten en bomen, vaste planten verplaatsen, nieuwe aanplant, grasmaaien, kanten steken, blad ruimen, schoonmaken van bestrating, boomschors aanbrengen, tuinmeubilair onderhouden en naar binnen en advies. Wij zorgen ervoor dat uw tuin winterklaar is!

Tuinonderhoud in de regio

Wij verzorgen het tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven in ’t Harde, Nunspeet, Elburg, Epe, Heerde, Wezep en Oldebroek. Ook buiten deze regio’s hebben wij veel klanten die gebruik maken van onze hoveniersdiensten. Ons werkgebied strekt zich uit tot Emmeloord, Lelystad, Harderwijk, Almere, Apeldoorn, Deventer en Zwolle. Check hier ons werkgebied.

Wij komen graag bij u langs voor een gratis adviesgesprek.